Hoe zijn wij bij elkaar gekomen?

Als professionals werken wij in de praktijk al enkele jaren met elkaar. Het contact verloopt goed en snel. Van partijen krijgen wij positieve reacties en de expertise van de collega’s is vaak een welkome aanvulling in het proces waarin partijen zitten. Soms is het prettig om een expertise van een collega in te roepen. We kunnen niet allemaal heel goed zijn op alle vakgebieden die komen kijken bij een ontbinding van een huwelijk of samenleving. Kwaliteit staat daarbij voorop zodat partijen op een goede én efficiënte manier worden geholpen en begeleid.

We krijgen veel positieve reacties van partijen. Het wordt als positief ervaren dat de lijnen kort zijn en dat er overleg kan plaatsvinden tussen de diverse professionals. Er ontstaat minder ruis.

Met deze wetenschap en om duidelijk te maken dat er een heel team klaar kan staan om partijen te begeleiden in deze nare periode hebben wij het Scheiding Loket opgericht. Een formalisering van de samenwerking die er toch al is. Een samenwerking die wij ook willen uitdragen omdat het ons (en onze partijen) goed bevalt. Hoe fijn is het om bij één loket alles te kunnen regelen?

Wij hebben allemaal een eigen praktijk. Het scheiding-loket is slechts een loket waar wij onze diensten aanbieden. Indien u voor een hulpvraag bij een van ons in gesprek gaat, gaat u een overeenkomst aan met deze hulpverlener. 

Op dit moment zijn wij allen werkzaam in de omgeving Amsterdam-Haarlem-Hoorn-Hilversum. Komt u niet uit de regio? Neem dan contact op. Onze deelnemers hebben een rijk netwerk waardoor wij u mogelijk kunnen doorverwijzen naar een professional die u ook goed kan helpen. 

Mediation
Kunnen we het samen oplossen?
Kindbehartiging
Wat willen de kinderen?
Financieel/ fiscaal
Hoe regelen we de financiën goed? 
Hulpverlener/ psycholoog
Scheiding verwerken
Advocaat
Afspraken bevestigen